Currency

0 item
Your Cart is currently empty!
0 item
Your Cart is currently empty!
banner1

DOLFIN

 

 

Se vor selecta cele mai bune ingrediente pe care natura le poate oferi pentru a atinge placerea, în cea mai pura forma, folosind exclusiv ingrediente organice și comerțul echitabil.
(Dolfin S.A)

Pentru Dolfin, ciocolata este o expresie a pasiunii, transpusă prin combinații neașteptate ale celor mai bune și mai fine ingrediente oferite de natură atent selecționate de către creatorii gustului Dolfin.

Valențele gustului Dolfin sunt obținute din rețete exclusive, constante în calitate și gust.

Dolfin vă propune o vastă gamă de gusturi amărui oferite de concentrații de cacao ce variază de la 32% la ciocolata cu lapte și pană la 88% pentru cea mai intensă ciocolată neagră.

Cu un conținut redus de zahăr și materie grasă, și unul mai mare de cacao și datorită preparării tradiționale, ciocolata Dolfin cuprinde și accentuează valorile nutritive și terapeutice ale ciocolatei conservandu-le în mod natural pe perioade îndelungate (un an fără agenți conservanți).

Obiectivele Dolfin sunt: cercetarea in scopul obtinerii excelentei gustului și promovarea experienței acumulate în creatia de ciocolată belgiană tradițională.
Marii maeștri ciocolatieri de la Dolfin, cultivă gustul aromatic și intens al ciocolatei belgiene ce capătă valențe ce variază de la puternice și chiar extreme în cazul ciocolatei negre pană la cele dulci și fine ale ciocolatei cu lapte.
Fiind amatori de călătorii, ciocolatierii Dolfin, experimentează aromele lumii întregi combinandu-le cu ciocolata în maniere uneori surprinzătoare dar păstrand mereu natura nobilă și armonioasă a acesteia.
Inovația este sufletul minunatei ciocolate DOLFIN, de aceea unele rețete sunt veritabile noutăți gurmande.

Dolfin și mediul înconjurător

Pentru Dolfin, respectarea mediului natural ce ne înconjoară, reprezintă unul din stalpii pe care se sprijină întreaga cultură oragnizațională, așa că încă de la începutul anului 2008 producătorul de ciocolată a întreprins o serie de cercetări amănunțite pentru a afla impactul pe care activitatea sa îl are asupra mediului climatic, pentru a putea sprijini lupta pentru combaterea poluării.

Una dintre cele mai importante probleme globale actuale, poartă denumirea de efect de seră. Cauza principală a acestui fenomen constă în acumularea unor cantități enorme de dioxid de carbon CO2 și a altor substanțe în atmosfera, formand o "pătură" în jurul planetei noastre.

In urma acestor cercetări, compania și-a propus să-și micșoreze gradul emisiilor de CO2 cu o valoare de 15 puncte procentuale. In ceea ce privește situația globală, compania a făcut deja primul pas, anunțandu-și participarea la un proiect ce se derulează în Rajastan, India, prin care se încearcă creșterea cantității de energie provenită din biomasă. Biomasa este partea biodegradabilă a produselor, deșeurilor și reziduurilor din agricultură, inclusiv substanțele vegetale și animale, silvicultura și industriile conexe. Biomasa reprezintă resursa regenerabila cea mai abundenta de pe planetă. Aceasta include absolut toată materia organică produsă prin procesele metabolice ale organismelor vii. Biomasa este prima formă de energie utilizată de om, odată cu descoperirea focului.

Deoarece procesul de obținere a acestei energii necesită forță de muncă, în această parte a Indiei rata șomajului este în scădere.

Alte avantaje majore ale implementării proiectului, se referă la creșterea rateI de dezvoltare economică și socială, precum și la experiența pe care Dolfin și ceilalți participanți o vor acumula pe perioada derulării.

Despre Noi

About Ciocopolis


  • Ciocopolis.ro este locul în care iubitorii de ciocolată sunt invitaţi să ia parte la călătoria gastronomică bucurându-se de savoarea spectacolului gustativ oferit de ciocolată prin varietatea impresionantă a peste 90 de arome şi gusturi unice.


  • Ciocopolis.ro este primul magazin online de ciocolată super-premium din România, care oferă clienţilor săi o variată gamă de produse din ciocolată alături de cele mai minunate experienţe gastronomice.


  • Pentru că ne dorim ca toţi clienţii noştri să aibă o experienţă gustativă inegalabilă, am selecţionat atent toate produsele din portofoliul nostru, oferindu-le acestora o variată gamă de tablete de ciocolată, cu gusturi nebănuite şi complet noi pentru piaţa din România.

Contact

Newsletter

Subscribe

Subscribe to our newsletter