Currency

0 item
Your Cart is currently empty!
0 item
Your Cart is currently empty!
banner1

Marca Reybar a fost fondată în 1950, în Palma de Mallorca , pe vremea în care procesul de obținere a ciocolatei calde dense se realza cu ajutorul duzelor de abur ale expresoarelor .

 

Au început într-un mic magazin de 125mp vindu-si produsele numai în Insulele Baleare . De-a lungul timpului si-au  extins aria de vânzări la restul Spaniei . 

 

Incepand cu anul 2012 producția sa mutat la Barcelona într-un centru ce masoara aproape 6.000mp unde mai mult de 40 de persoane asigura productia ciocolatei calde dense de inalta calitate in conditii de absoluta siguranța alimentara . 

 

Capacitatea de producție curentă și  logistica de specialitate fac posibile livrarile oriunde pe mapamond.

 

În 2013 compaia intreprins o campanie revigirare a imaginii de marcă și a ambalajului .

 

 În același timp, a fost lansată si o nouă linie de ciocolata calda densa cu diverse arome si  acarei minima concentratie de cacao este de 35% , linie in care a fost inclusa si un soritment ciocolată calda albă densa,  ideala pentru cei mici.

  

Despre Noi

About Ciocopolis


  • Ciocopolis.ro este locul în care iubitorii de ciocolată sunt invitaţi să ia parte la călătoria gastronomică bucurându-se de savoarea spectacolului gustativ oferit de ciocolată prin varietatea impresionantă a peste 90 de arome şi gusturi unice.


  • Ciocopolis.ro este primul magazin online de ciocolată super-premium din România, care oferă clienţilor săi o variată gamă de produse din ciocolată alături de cele mai minunate experienţe gastronomice.


  • Pentru că ne dorim ca toţi clienţii noştri să aibă o experienţă gustativă inegalabilă, am selecţionat atent toate produsele din portofoliul nostru, oferindu-le acestora o variată gamă de tablete de ciocolată, cu gusturi nebănuite şi complet noi pentru piaţa din România.

Contact

Newsletter

Subscribe

Subscribe to our newsletter