Currency

0 item
Your Cart is currently empty!
0 item
Your Cart is currently empty!
banner1

Ciocolata Amatller a început producţia de ciocolată la sfârşitul secolului al 18-lea, când Gabriel Amatller a venit la Barcelona din Molins de Rei şi a înfiinţat un mic atelier de ciocolată artizanală în districtul Santa María del Mar.

De-a lungul anilor, producătorul şi-a extins afacerea începând comertul maritim, care a asigurat aprovizionarea cu cele mai bune sortimente de cacao, zahar şi vanilie, toate acestea fiind ingrediente utilizate în producţia de ciocolată.

Când Antoni Amatller Costa, nepotul fondatorului, a ajuns la conducerea Chocolate Amatller, a adus brandul la un alt nivel, transformându-l într-un model, atât din punct de vedere comercial cât si industrial.

Lui Antoni Amatller Costa i se datorează moştenirea incredibilei promovări artistice, care s-a menţinut de-a lungul anilor până în prezent.

În anul1878, Amatller a inaugurat o fabrică modernă în SantMartí de Provençals, cu un sistem revolutionar de productie care a înlesnit producţia rapidă şi pe o scară largă de ciocolată fără costuri calitative.

Familia Coll, producători de ciocolată din 1840, a achiziţionat această Marca Amatller, şi a menţinut-o pe piaţă până în zilele noastre.

Promovarea mărcii Chocolate Amatller

https://www.youtube.com/watch?t=1&v=Yb9ly7oO3yA

Chocolate Amatller a folosit o mare varietate de mesaje publicitare de-a lungul istoriei sale de 200 de ani. Fiecare dintre acestea reflectând valorile şi obiceiurile consumatorilor &sşi poziţia brandului pe piaţă la acel moment.

Până la sfârsitul anilor 1950, cele mai multe dintre reclamele companiei lăudau virtutile unei ceşti de ciocolată caldă ca fiind micul dejun ideal, aşa cum se vede în expresia "O ceaşcă de ciocolată Amatller valorează greutatea sa în aur".

http://www.ciocopolis.ro/images/art/amatler-art.jpg

Secretul ciocolatei Amatller

Încă există pe alocuri expresia "secretul Amatller" care se referă la ceva necunoscut, o aluzie la perioada când calitatea ciocolatei Amatller era dificil de egalat și multi au crezut că aceasta are o formulă secretă.

Care este formula din spatele ciocolatei Amatller azi?

 

Formula din spatele ciocolatei Amatller astăzi este rezultatul combinării a trei factori: alegerea atentă a ingredientelor, inovarea în procesul de fabricatie și frumusetea istoriei vizuale a companiei, ce crează produse care ne permit să savurăm ciocolata cu toate simţurile noastre...

Despre Noi

About Ciocopolis


  • Ciocopolis.ro este locul în care iubitorii de ciocolată sunt invitaţi să ia parte la călătoria gastronomică bucurându-se de savoarea spectacolului gustativ oferit de ciocolată prin varietatea impresionantă a peste 90 de arome şi gusturi unice.


  • Ciocopolis.ro este primul magazin online de ciocolată super-premium din România, care oferă clienţilor săi o variată gamă de produse din ciocolată alături de cele mai minunate experienţe gastronomice.


  • Pentru că ne dorim ca toţi clienţii noştri să aibă o experienţă gustativă inegalabilă, am selecţionat atent toate produsele din portofoliul nostru, oferindu-le acestora o variată gamă de tablete de ciocolată, cu gusturi nebănuite şi complet noi pentru piaţa din România.

Contact

Newsletter

Subscribe

Subscribe to our newsletter