Currency

0 item
Your Cart is currently empty!
0 item
Your Cart is currently empty!
banner1

CACAO SAMPAKA

 

Piata de Cacao

 

Cacao Sampaka s-a născut cu speranţa de a revigora cultura bogata de cacao si ciocolata, cu idei şi tehnici noi pentru a deschide o lume infinita de posibilitati.

Cacao Sampaka sunt producatori de ciocolata si pot controla intregul proces de fabricaţie de selectie a boabelor de cacao pana la ambalarea produsului. Acest lucru inseamnă că pot garanta cea mai inaltă calitate la preturi foarte rezonabile.

Folosind doar cacao autentica si niciodata conservanti artificiali, ciocolata lor creeza un limbaj cu totul nou de forme si arome, cea mai larga gama disponibila, toate realizate de artizani din fabrica acestora.

Cacao Sampaka se numara printre primele 3 cele mai mari ciocolaterii din Spania, fiind rasfatata specialistilor, care o descriu ca fiind "avangardista" , "hip" si "moderna". Aici, ciocolata este imbinata cu cele mai sofisticate plante si mirodenii, inclusive curry, cardamom, nutmeg. Retetele inovative si amestecurile de ingrediente nu pot fi experimentate nici macar in Franta sau Elvetia.

Despre Noi

About Ciocopolis


  • Ciocopolis.ro este locul în care iubitorii de ciocolată sunt invitaţi să ia parte la călătoria gastronomică bucurându-se de savoarea spectacolului gustativ oferit de ciocolată prin varietatea impresionantă a peste 90 de arome şi gusturi unice.


  • Ciocopolis.ro este primul magazin online de ciocolată super-premium din România, care oferă clienţilor săi o variată gamă de produse din ciocolată alături de cele mai minunate experienţe gastronomice.


  • Pentru că ne dorim ca toţi clienţii noştri să aibă o experienţă gustativă inegalabilă, am selecţionat atent toate produsele din portofoliul nostru, oferindu-le acestora o variată gamă de tablete de ciocolată, cu gusturi nebănuite şi complet noi pentru piaţa din România.

Contact

Newsletter

Subscribe

Subscribe to our newsletter