Currency

0 item
Your Cart is currently empty!
0 item
Your Cart is currently empty!

Ciocolata Calda

Dolfin 350g. Fulgi de ciocolata, mix ciocolata alba si neagra

Sales price: 70,60 lei
70,60 lei
Dolfin 350g. Fulgi de ciocolata, mix ciocolata alba si neagra

Copii şi adulţi deopotrivă se vor bucura de porţii mici sau mari din acest splendid amestec. Ei se vor bucura din plin de bogăţia gustului de ciocolată, alături de finul gust de vanilie, şi dulceaţa mierii.

Presărat peste pâine cu unt, folosit drept decor pentru prăjituri, umputură pentru clătite sau chiar adăugat îingheţatelor, acest amestec dulce, oferă o panoplie de culori şi arome absolut încântătoare.

INGREDIENTE: zahar, masa de cacao, lapte integral pudra, unt de cacao, vanilie naturala, emulgator: lecitina din soia. Cacao solida: 28% in ciocolata alba, 60% in ciocolata neagra.
Alergeni: Contine lapte si lecitina din soia. Poate contine urme de nuci.

 

Despre Noi

About Ciocopolis


  • Ciocopolis.ro este locul în care iubitorii de ciocolată sunt invitaţi să ia parte la călătoria gastronomică bucurându-se de savoarea spectacolului gustativ oferit de ciocolată prin varietatea impresionantă a peste 90 de arome şi gusturi unice.


  • Ciocopolis.ro este primul magazin online de ciocolată super-premium din România, care oferă clienţilor săi o variată gamă de produse din ciocolată alături de cele mai minunate experienţe gastronomice.


  • Pentru că ne dorim ca toţi clienţii noştri să aibă o experienţă gustativă inegalabilă, am selecţionat atent toate produsele din portofoliul nostru, oferindu-le acestora o variată gamă de tablete de ciocolată, cu gusturi nebănuite şi complet noi pentru piaţa din România.

Contact

Newsletter

Subscribe

Subscribe to our newsletter