Currency

0 item
Your Cart is currently empty!
0 item
Your Cart is currently empty!

Ciocolata Calda

Dolfin 350g. Fulgi de ciocolata 77% cacao

Sales price: 70,60 lei
70,60 lei
Dolfin 350g. Fulgi de ciocolata 77% cacao

Aceasta este o ciocolată pură, completă, sănătoasă şi puternică în gust. În mod ideal, savurată fiind dintr-o ceşcuţă, aceasta stimulează simţurile sale cu autentică, nealterată splendoare.

Pentru iubitorii de creaţii culinare, este perfect pentru prepararea deserturilor sau chiar ale unor feluri de mâncare sofisticate.

Cutie 350g
INGREDIENTE: masa de cacao, zahar,  pudra de cacao degresata, emulgator: lecitina din soia. Cacao solida: 77%.
Alergeni: Contine lecitina din soia. Poate contine urme de lapte si nuci.

 

Despre Noi

About Ciocopolis


  • Ciocopolis.ro este locul în care iubitorii de ciocolată sunt invitaţi să ia parte la călătoria gastronomică bucurându-se de savoarea spectacolului gustativ oferit de ciocolată prin varietatea impresionantă a peste 90 de arome şi gusturi unice.


  • Ciocopolis.ro este primul magazin online de ciocolată super-premium din România, care oferă clienţilor săi o variată gamă de produse din ciocolată alături de cele mai minunate experienţe gastronomice.


  • Pentru că ne dorim ca toţi clienţii noştri să aibă o experienţă gustativă inegalabilă, am selecţionat atent toate produsele din portofoliul nostru, oferindu-le acestora o variată gamă de tablete de ciocolată, cu gusturi nebănuite şi complet noi pentru piaţa din România.

Contact

Newsletter

Subscribe

Subscribe to our newsletter