Currency

0 item
Your Cart is currently empty!
0 item
Your Cart is currently empty!

Ciocolata Cacao Sampaka

Cacao Sampaka 100g. Ciocolata cu lapte, cu floare de portocal

Sales price: 27,50 lei
27,50 lei
Cacao Sampaka 100g. Ciocolata cu lapte, cu floare de portocal

Tableta de ciocolata cu lapte, cu floare de portocal (100g)

Ingrediente: ciocolata cu lapte (zahar,  unt de cacao, lapte integral pudra, pudra de lapte degresat, masa de cacao,  lecitina din soia, aroma natural de vanilie), unt de cacao,  aroma naturala de floare de portocal . Cacao 45% min. Acest produs poate contine urme de nuca,  alune, gluten, lactoza.

 

Despre Noi

About Ciocopolis


  • Ciocopolis.ro este locul în care iubitorii de ciocolată sunt invitaţi să ia parte la călătoria gastronomică bucurându-se de savoarea spectacolului gustativ oferit de ciocolată prin varietatea impresionantă a peste 90 de arome şi gusturi unice.


  • Ciocopolis.ro este primul magazin online de ciocolată super-premium din România, care oferă clienţilor săi o variată gamă de produse din ciocolată alături de cele mai minunate experienţe gastronomice.


  • Pentru că ne dorim ca toţi clienţii noştri să aibă o experienţă gustativă inegalabilă, am selecţionat atent toate produsele din portofoliul nostru, oferindu-le acestora o variată gamă de tablete de ciocolată, cu gusturi nebănuite şi complet noi pentru piaţa din România.

Contact

Newsletter

Subscribe

Subscribe to our newsletter