Currency

0 item
Your Cart is currently empty!
0 item
Your Cart is currently empty!

Ciocolata Dolfin 30g

Dolfin 30g. Ciocolata neagra cu smochine & flori de sare si vanilie de Madagascar

Sales price: 9,00 lei
9,00 lei

TABLETA DE CIOCOLATA NEAGRA CU SMOCHINE & FLORI DE SARE IMPREGNATA CU VANILIE DE MADAGASCAR   30g

 

Dulce si gurmanda, aceasta unica reteta, asociaza farmecului ciocolatei negre savoarea suava si plina de vraja a smochinei violete si parfumul vanilat si delicios al "Fleur de sel" (sare marina cristalina) impregnat cu intensa vanilie a Madagascarului.

O calatorie gustativa, marca Dolfin, garantata gratie acestor noi asocieri de arome paradisiace.


Ingrediente: masa de cacao, zahar, smochine 6%, unt de cacao, emulgator: lecitina din soia, sare de vanilie 0.1%, aroma naturala de smochine, aroma naturala de vanilie.
Cacao solida minim 60 %.
Alergeni: Contine soia. Poate contine urme de lapte, nuci, gluten, oua.

Se pastreaza la loc uscat si racoros (10-15°C).

Producator: DOLFIN  SA 

 

 

 

Despre Noi

About Ciocopolis


  • Ciocopolis.ro este locul în care iubitorii de ciocolată sunt invitaţi să ia parte la călătoria gastronomică bucurându-se de savoarea spectacolului gustativ oferit de ciocolată prin varietatea impresionantă a peste 90 de arome şi gusturi unice.


  • Ciocopolis.ro este primul magazin online de ciocolată super-premium din România, care oferă clienţilor săi o variată gamă de produse din ciocolată alături de cele mai minunate experienţe gastronomice.


  • Pentru că ne dorim ca toţi clienţii noştri să aibă o experienţă gustativă inegalabilă, am selecţionat atent toate produsele din portofoliul nostru, oferindu-le acestora o variată gamă de tablete de ciocolată, cu gusturi nebănuite şi complet noi pentru piaţa din România.

Contact

Newsletter

Subscribe

Subscribe to our newsletter