Currency

0 item
Your Cart is currently empty!
0 item
Your Cart is currently empty!

Ciocolata Dolfin 70g

Dolfin 70g. Ciocolata cu lapte, dulce de leche si orez expandat

Sales price: 17,63 lei
17,63 lei
Dolfin Ciocolata cu lapte, "dulce de leche" si orez

Tableta de ciocolata cu lapte, "dulce de leche" si orez expandat     70g
Ingrediente: zahar, masa de cacao, unt de cacao, lapte integral pudra, dulce de leche (zer, unt, maltodextrin, zahar, lapte degresat, aroma naturala), orez expandat (faina de orez, zahar, gluten din grau, ulei de palmier, malt de grau, sare), caramel cu unt sarat (zahar, glucoza, lapte condensat, unt, sare de mare), emulgator: lecitina din soia, aroma: vanilie naturala. Lapte solid: 20%. Cacao solida: 38% minim.
Alergeni: Contine lapte, gluten, soia. Poate contine urme de nuci, oua.
Se pastreaza la loc uscat si racoros (10-15 °C).

 

Despre Noi

About Ciocopolis


  • Ciocopolis.ro este locul în care iubitorii de ciocolată sunt invitaţi să ia parte la călătoria gastronomică bucurându-se de savoarea spectacolului gustativ oferit de ciocolată prin varietatea impresionantă a peste 90 de arome şi gusturi unice.


  • Ciocopolis.ro este primul magazin online de ciocolată super-premium din România, care oferă clienţilor săi o variată gamă de produse din ciocolată alături de cele mai minunate experienţe gastronomice.


  • Pentru că ne dorim ca toţi clienţii noştri să aibă o experienţă gustativă inegalabilă, am selecţionat atent toate produsele din portofoliul nostru, oferindu-le acestora o variată gamă de tablete de ciocolată, cu gusturi nebănuite şi complet noi pentru piaţa din România.

Contact

Newsletter

Subscribe

Subscribe to our newsletter