Currency

0 item
Your Cart is currently empty!
0 item
Your Cart is currently empty!

Ciocolata Dolfin 70g

Dolfin 70g. Ciocolata cu Lapte si Ceai Verde Japonez Sencha

Sales price: 17,63 lei
17,63 lei
Dolfin Ciocolata cu Lapte si Ceai Verde Japonez Sencha

Ceaiul verde Sencha tras în ciocolată îşi etalează valenţele sale delicate; inima ciocolatei oferă o senzaţie de delicateţe şi calm, confirmând faptul că cele mai bune arome sunt şi cele mai simple.


INGREDIENTE: zahar, lapte praf integral, unt de cacao, pasta de cacao,ceai verde Sencha (5%), vanilie naturala, emulgator: lecitina din soia.Continut cacao 32% min.
Acest produs poate contine urme de nuca sau fructe uscate.
Producător: DOLFIN S.A

 

Despre Noi

About Ciocopolis


  • Ciocopolis.ro este locul în care iubitorii de ciocolată sunt invitaţi să ia parte la călătoria gastronomică bucurându-se de savoarea spectacolului gustativ oferit de ciocolată prin varietatea impresionantă a peste 90 de arome şi gusturi unice.


  • Ciocopolis.ro este primul magazin online de ciocolată super-premium din România, care oferă clienţilor săi o variată gamă de produse din ciocolată alături de cele mai minunate experienţe gastronomice.


  • Pentru că ne dorim ca toţi clienţii noştri să aibă o experienţă gustativă inegalabilă, am selecţionat atent toate produsele din portofoliul nostru, oferindu-le acestora o variată gamă de tablete de ciocolată, cu gusturi nebănuite şi complet noi pentru piaţa din România.

Contact

Newsletter

Subscribe

Subscribe to our newsletter