Currency

0 item
Your Cart is currently empty!
0 item
Your Cart is currently empty!

Ciocolata Dolfin 70g

Dolfin 70g. Ciocolata cu Lapte si Hot masala

Sales price: 8,82 lei
8,82 lei
Dolfin Ciocolata cu Lapte si Hot masala

PROMOTIE:   17.63 - 50%
PRET PROMOTIONAL:  8.82 lei/buc.

Venit din calda şi îindepărtata Indie condimentul numit hot masala este un amestec colorat, fortifiant în iarna şi răcoritor pe timpul verii. Consumat de obicei în infuzii de lapte, o dată tras în ciocolată, hot masala - sursă de noi arome - devine o nouă şi plăcuta surpriză a valenţelor gustului.

 INGREDIENTE: lapte praf integral, hot masala (scortisoara, piper , cuisoara, ghimbir, cardamom), pasta de cacao, unt de cacao, zahar , vanilie naturala, emulgator : lecitina din soia. Continut cacao 32%min. Continut lapte 32%.
Acest produs poate contine urme de nuca sau fructe uscate.
Producător: DOLFIN S.A

 

Despre Noi

About Ciocopolis


  • Ciocopolis.ro este locul în care iubitorii de ciocolată sunt invitaţi să ia parte la călătoria gastronomică bucurându-se de savoarea spectacolului gustativ oferit de ciocolată prin varietatea impresionantă a peste 90 de arome şi gusturi unice.


  • Ciocopolis.ro este primul magazin online de ciocolată super-premium din România, care oferă clienţilor săi o variată gamă de produse din ciocolată alături de cele mai minunate experienţe gastronomice.


  • Pentru că ne dorim ca toţi clienţii noştri să aibă o experienţă gustativă inegalabilă, am selecţionat atent toate produsele din portofoliul nostru, oferindu-le acestora o variată gamă de tablete de ciocolată, cu gusturi nebănuite şi complet noi pentru piaţa din România.

Contact

Newsletter

Subscribe

Subscribe to our newsletter