Currency

0 item
Your Cart is currently empty!
0 item
Your Cart is currently empty!

Ciocolata Dolfin 70g

Dolfin 70g. Ciocolata cu Lapte si Scortisoara de Ceylon

Sales price: 17,63 lei
17,63 lei
Dolfin Ciocolata cu Lapte si Scortisoara de Ceylon

Întâlnită în toate bucătăriile din lume, scorţişoara potentează deliciosul gust al ciocolatei cu lapte prin intensitatea şi căldura aromei sale.

INGREDIENTE: zahar, lapte pudra integral, masa de cacao, unt de cacao, scortisoara, vanilie naturala, emulgator: lecitina din soia.  Cacao solida 32% min. Lapte solid:  20%.
Alergeni: Acest produs poate contine urme de nuci sau fructe uscate.
Producător: DOLFIN S.A.

 

Despre Noi

About Ciocopolis


  • Ciocopolis.ro este locul în care iubitorii de ciocolată sunt invitaţi să ia parte la călătoria gastronomică bucurându-se de savoarea spectacolului gustativ oferit de ciocolată prin varietatea impresionantă a peste 90 de arome şi gusturi unice.


  • Ciocopolis.ro este primul magazin online de ciocolată super-premium din România, care oferă clienţilor săi o variată gamă de produse din ciocolată alături de cele mai minunate experienţe gastronomice.


  • Pentru că ne dorim ca toţi clienţii noştri să aibă o experienţă gustativă inegalabilă, am selecţionat atent toate produsele din portofoliul nostru, oferindu-le acestora o variată gamă de tablete de ciocolată, cu gusturi nebănuite şi complet noi pentru piaţa din România.

Contact

Newsletter

Subscribe

Subscribe to our newsletter