Currency

0 item
Your Cart is currently empty!
0 item
Your Cart is currently empty!
 
 

Pentru a vă sprijini în degustarea dumneavoastră, iată câteva elemente, care vă vor însoţi pe parcursul călătoriei în lumea degustării de ciocolată

SAVOAREA

Caracteristicile de care se ţine cont sunt: distinctia, puterea, intensitatea, exotismul, notele gustative fructate, picante, complexe, rotunde, lemnoase.

PARFUMUL

Notele parfumului ciocolatei pot fi: uşoare, fine, subtile, dulci, rafinate, plăcute, pregnante, astringente, picante, puternice sau suave.

TEXTURA

Poate fi: fondantă, cremoasă, crocantă, moale.

ASPECTUL

În functie de modul de prelucrare al ciocolatei, aspectul poate fi catalogat drept: armonios, echilibrat, senzual, catifelat, mat, lucios, neted, mătăsos.

SENZAŢIA

Nota sau ansamblul de nuanţe gustative percepute de consumator de-a lungul degustării poate fi percepută drept: mariaj de arome şi texturi, alianţă de arome si texturi, armonie, buchet (gustul lăsat pe bolta palatină ulterior consumului), efervescenţa, aroma dominantă, expresia, tonul, nuanţa, gustul persistent.

Despre Noi

About Ciocopolis


  • Ciocopolis.ro este locul în care iubitorii de ciocolată sunt invitaţi să ia parte la călătoria gastronomică bucurându-se de savoarea spectacolului gustativ oferit de ciocolată prin varietatea impresionantă a peste 90 de arome şi gusturi unice.


  • Ciocopolis.ro este primul magazin online de ciocolată super-premium din România, care oferă clienţilor săi o variată gamă de produse din ciocolată alături de cele mai minunate experienţe gastronomice.


  • Pentru că ne dorim ca toţi clienţii noştri să aibă o experienţă gustativă inegalabilă, am selecţionat atent toate produsele din portofoliul nostru, oferindu-le acestora o variată gamă de tablete de ciocolată, cu gusturi nebănuite şi complet noi pentru piaţa din România.

Contact

Newsletter

Subscribe

Subscribe to our newsletter