Currency

0 item
Your Cart is currently empty!
0 item
Your Cart is currently empty!
banner1

Cum poți cumpăra

Comenzi online

Comenzile se fac online, după crearea unui cont de utilizator Ciocopolis.ro, prin adăugarea în coşul de cumpărături a produselor dorite.

După finalizarea comenzii, cumpărătorul va fi contactat de către vânzător pentru confirmare.

Adresa de e-mail şi numărul de telefon trebuie să fie valide, pentru a se stabili această legatură.

Comanda telefonică

Comanda se poate face telefonic la numărul de mobil de pe pagina de contact a siteului Ciocopolis.ro (0741 192 316).

Se vor transmite numele produselor, conform celor de pe siteul Ciocopolis.ro, adresa de livrare, adresa de e-mail, numărul de telefon valide, modalitatea de plată.

Comanda prin e-mail

Comanda se poate face la adresa de e-mail de pe pagina de contact a siteului Ciocopolis.ro (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ).

Se vor transmite numele produselor, conform celor de pe siteul Ciocopolis.ro, adresa de livrare, adresa de e-mail, numărul de telefon valide, modalitatea de plată.

Livrare

Livrarea produselor se face prin curier sau prin predarea personală a coletului la adresa din pagina de contact a siteului Ciocopolis.ro.

Plata produselor

- Plata ramburs se face de către cumpărător în momentul în care primeşte coletul prin curier.

- Plata la predare se face de către cumpărător în momentul în care coletul este predat acestuia.

Protectia datelor cu caracter personal

Garantam ca datele cu caracter personal inscrise pe Ciocopolis.ro sunt prelucrate strict in scopul comercial al Ciocopolis.ro: comenzi, facturare, livrare, informare client.

Despre Noi

About Ciocopolis


  • Ciocopolis.ro este locul în care iubitorii de ciocolată sunt invitaţi să ia parte la călătoria gastronomică bucurându-se de savoarea spectacolului gustativ oferit de ciocolată prin varietatea impresionantă a peste 90 de arome şi gusturi unice.


  • Ciocopolis.ro este primul magazin online de ciocolată super-premium din România, care oferă clienţilor săi o variată gamă de produse din ciocolată alături de cele mai minunate experienţe gastronomice.


  • Pentru că ne dorim ca toţi clienţii noştri să aibă o experienţă gustativă inegalabilă, am selecţionat atent toate produsele din portofoliul nostru, oferindu-le acestora o variată gamă de tablete de ciocolată, cu gusturi nebănuite şi complet noi pentru piaţa din România.

Contact

Newsletter

Subscribe

Subscribe to our newsletter